Wacom Customer Support page: https://support.wacom.com/

Pen not working after Mac OSX update June 2019:
http://forum.wacom.eu/viewtopic.php?f=11&t=4011

Why is the cursor on Windows a white dot or crosshairs?
http://forum.wacom.eu/viewtopic.php?f=11&t=4013#p8912

Wacom Drivers:
Latest driver released for Windows (6.3.35-3) and Mac (6.3.35-2). Download drivers and release notes here: http://www.wacom.com/support/product-support/drivers

Mac OS 10.15 Catalina Beta:
https://www.wacom.com/en-us/support?guideId=015-916

Product Registration:
Please register our products on https://www.wacom.com/register
How do I register my Wacom device?

Drawing software:
If you wondering which software to choose, check the trial versions below:

Search found 3 matches

by Nautilus
Thu 28. Dec 2017, 01:20
Forum: Pen Tablets
Topic: Wireless Kit Battery Status not visible on PTH-851. (6.3.27-2)
Replies: 0
Views: 859

Wireless Kit Battery Status not visible on PTH-851. (6.3.27-2)

Hello. My Intuos Pro Large does not show the wireless battery status in the tray even though I've activated it, it's also not visible in the WACOM DESKTOP CENTER. I'm pretty sure this was working with previous driver versions. I can't connect this Pro Large with a USB cable as the USB-port is broken...
by Nautilus
Fri 13. Oct 2017, 07:33
Forum: Pen Tablets
Topic: Wireless Kit crashes with latest driver. (6.3.25-3)
Replies: 16
Views: 3993

Re: Wireless Kit crashes with latest driver. (6.3.25-3)

I'm using the wireless kit on my Intuos small and my Intuos Pro medium, mainly on the medium as the usb port of the tablet has stopped working(I've tried with different cables but no success). I'm using Windows 10 Creators Update, not entirely sure about which models they are as I'm currently at wor...
by Nautilus
Thu 12. Oct 2017, 20:39
Forum: Pen Tablets
Topic: Wireless Kit crashes with latest driver. (6.3.25-3)
Replies: 16
Views: 3993

Wireless Kit crashes with latest driver. (6.3.25-3)

Hey.

I just updated my drivers to the latest and it keeps crashing my PC when I want to switch over to wireless mode. Anyone else having the issue?

Go to advanced search