Wacom Customer Support page: https://support.wacom.com/

Product Registration:
Please register our products on https://www.wacom.com/register
How do I register my Wacom device?

Drawing software:
If you are not able to register, please use the trial version of the software below and try to register again at a later date.
Wacom Drivers:
March 2018: New driver released for Windows (6.3.33-3) and Mac (6.3.33-5). Download drivers and release notes here: http://www.wacom.com/support/product-support/drivers

Touch not working correctly after Driver 6.3.33-5 update for Mac:
http://forum.wacom.eu/viewtopic.php?f=11&t=2581

Mac OS 10.14 Mojave:
Upgrading to Mac OS 10.14 Mojave? A new Mac OSX security feature requires some additional changes to run the Wacom Driver correctly. Please see the instructions found on our support page here. Also, If you have any issues, please try a clean driver install. Follow the steps here.

can't select text with my ProPen2

Everything related to drivers
Mattpet
Posts: 2
Joined: Fri 20. Jul 2018, 08:49

can't select text with my ProPen2

Postby Mattpet » Wed 10. Apr 2019, 08:01

Hello

I have resolved the issue of the persitant right clic when i let my ProPen on the cintiq but i have another issue :

I'm not able to select text in any software (chrome, notpad.. etc) with my ProPen (like with my mouse).
I would like to touch the screen with the pen and slide over the text in order to select all the text i passed on.

Could you help me to find a solution

thank You

wacom5
Posts: 572
Joined: Tue 8. Aug 2017, 14:35

Re: can't select text with my ProPen2

Postby wacom5 » Thu 11. Apr 2019, 06:46

Hi,
Please clarify which Operating System and which Wacom Driver version you are using.
Seems that you have the same issue as this user but I'm not sure: http://forum.wacom.eu/viewtopic.php?f=6&t=2414&hilit=chrome+selecting

Mattpet
Posts: 2
Joined: Fri 20. Jul 2018, 08:49

Re: can't select text with my ProPen2

Postby Mattpet » Mon 15. Apr 2019, 06:30

That's it
I disabled the "use Windows ink" in Wacom tavlet configuration

But it disabled the pressure of the pen in Photoshop so I had to put a .txt in
User/Adobe/Photoshop/settings or something like that to correct this 2nd issue
I'll post in detail the operation as soons as I'll be on my computer

wacom5
Posts: 572
Joined: Tue 8. Aug 2017, 14:35

Re: can't select text with my ProPen2

Postby wacom5 » Mon 15. Apr 2019, 10:39



Return to “Drivers”