New drivers posted for Mac and Win, version 6.3.25. Now supporting OSX High Sierra. Windows driver 6.3.25-3 is updated to versiob 6.3.25-5 now to fix an issue with the WL Kit. Download drivers and release notes here: http://www.wacom.com/support/product-support/drivers

Note: All users seeing wavy lines using a Wacom Pro Pen 2 with Wacom MSP, Cintiq/Intuos Pro 13” or 16”, please update the tablet pen firmware to address this issue. The update is now available via the Wacom Desktop Center application on your computer.

For clicking problems with Google Chrome see:
http://www.wacom.com/en-us/support?guid ... ListPage-1

Input lag with 6.3.25-5 driver

Cintiq and Cintiq Pro
ostapblender
Posts: 2
Joined: Thu 16. Nov 2017, 13:57

Input lag with 6.3.25-5 driver

Postby ostapblender » Thu 16. Nov 2017, 14:12

Hello! After updating driver to a 6.3.25-5 this thing started again: beginning of every line became straight. I tried to turn off Press and Hold, Flicks and Windows Ink in Wacom Tablet Properties with no luck. Restarts of the services and reboots are not helping. Strangely, sometime this lag is not present, but when it starts to do this - only thing is to reset setting through Wacom Desktop Center and turn off Windows Ink in settings. But after a while lag popping up again and only preferences reset can help, which is very distracting. It's not an issue with painting software, because you can see this lag even in painting area of wacom properties:

Image

I'm using Windows 10 1703 and DTK-1300.

wacom1
Posts: 630
Joined: Tue 29. Nov 2016, 09:46

Re: Input lag with 6.3.25-5 driver

Postby wacom1 » Fri 17. Nov 2017, 10:07

Did you minimize the 'doubleclick distance' setting in the driver ? And have you tried to 'restore settings' instead of only 'reset settings' ?

ostapblender
Posts: 2
Joined: Thu 16. Nov 2017, 13:57

Re: Input lag with 6.3.25-5 driver

Postby ostapblender » Fri 17. Nov 2017, 12:52

wacom1 wrote:Did you minimize the 'doubleclick distance' setting in the driver ? And have you tried to 'restore settings' instead of only 'reset settings' ?

No, because I didn't have backuped them before.

wacom1 wrote:Did you minimize the 'doubleclick distance'

You know, turning it off seems to work for me! With turned off Ink, of course.Thanks!


Return to “Pen Displays”