Wacom Customer Support page: https://support.wacom.com/

Product Registration:
Please register our products on https://www.wacom.com/register
How do I register my Wacom device?

Drawing software:
If you are not able to register, please use the trial version of the software below and try to register again at a later date.
Wacom Drivers:
March 2018: New driver released for Windows (6.3.33-3) and Mac (6.3.33-5). Download drivers and release notes here: http://www.wacom.com/support/product-support/drivers

Touch not working correctly after Driver 6.3.33-5 update for Mac:
http://forum.wacom.eu/viewtopic.php?f=11&t=2581

Mac OS 10.14 Mojave:
Upgrading to Mac OS 10.14 Mojave? A new Mac OSX security feature requires some additional changes to run the Wacom Driver correctly. Please see the instructions found on our support page here. Also, If you have any issues, please try a clean driver install. Follow the steps here.

European Warehouse Inventory:
The European team will be doing inventory from the 27th to the 29th of March. This means that short delays will repairs, order shipping and refunds will occur. We expect to get back to normal schedule on the 1st of April.

My Cintiq 13 HDT is not working properly

Cintiq and Cintiq Pro
davee33
Posts: 9
Joined: Wed 11. Jan 2017, 15:39

Re: My Cintiq 13 HDT is not working properly

Postby davee33 » Sat 4. Mar 2017, 14:07

Ok, so ... when i restart my computer an alert come up with this message: "the tablet drvier can't launch"or something like that ... i notice a that time a have two processus launched twice "Wacom_tablette.exe" and "WacomHost.exe" ... There's only one launch of "Wacom_touchUser.exe" this one seems to work properly.

I noticed also that the Wisptis.exe processus is launched and i wonder if it could creates conflicts with cintiq driver. ???

I about to uninstall 6.3.20-3 it and reinstall 6.3.20-7 hope the one works.

davee33
Posts: 9
Joined: Wed 11. Jan 2017, 15:39

Re: My Cintiq 13 HDT is not working properly

Postby davee33 » Sat 4. Mar 2017, 15:29

after 4 hours of fighting against the plugins, i finally make it work properly ... 6.3.20-7 ... see you next crach, 'hope not! ;)


Return to “Pen Displays”