New user account
If you have trouble to create a new user account and do not receive a confirmation Email, please contact our customer support https://www.wacom.com/en-gb/support and we will manually approve your account.
Please send an Email in which you tell us that you agree our Wacom privacy policy. Thank you for your understanding.

Wacom Drivers
June 2018: New drivers released version 6.3.30-6 for Win and 6.3.30-2 for Mac, with various bugfixes. Download drivers and release notes here: http://www.wacom.com/support/product-support/drivers

For clicking problems with Google Chrome see:
http://www.wacom.com/en-us/support?guid ... ListPage-1

Registration
Please register our products on https://www.wacom.com/register
How do I register my Wacom device?:https://www.wacom.com/en-us/support?guideTitle=How-do-I-register-my-Wacom-device%2525253F&guideId=4244ade8-634a-433c-88b4-31d83e63226c

Wacom Drivers kestroke bug

Cintiq and Cintiq Pro
user8000
Posts: 2
Joined: Tue 5. Dec 2017, 12:57

Wacom Drivers kestroke bug

Postby user8000 » Tue 5. Dec 2017, 13:19

It seems that if you use as key the "." shortcut (used in my case for some Adobe Premiere shortcut).. it will not be registered properly by wacom drivers.

Please look at the images to better understand:

Image

wacom1
Posts: 883
Joined: Tue 29. Nov 2016, 09:46

Re: Wacom Drivers kestroke bug

Postby wacom1 » Tue 5. Dec 2017, 15:10

What is your operating system, driver version and language setting ? I don't see the problem here ... {Num Del} would be the comma on the numeric keypad, which might be activated in your case.

user8000
Posts: 2
Joined: Tue 5. Dec 2017, 12:57

Re: Wacom Drivers kestroke bug

Postby user8000 » Tue 5. Dec 2017, 17:10

Windows 7 x64
Driver version: 6.3.25-3
Language Setting: Italian

I'm using an Italian Keyboard.. for us in Italy the {NUM DEL} isn't the same thing of .

Del is the Del or Canc key on the italian keyboard.. comma is located near [N] [M] [,] [.] [-] [RIGHT_SHIFT] keys

The key is not recognized the same by softwares :(

I think thatis a bug of the wacom driver in saving the settings..


Return to “Pen Displays”