Page 1 of 1

Cintiq 27hqdt EK remote hot key problem

Posted: Fri 7. Dec 2018, 05:46
by Pasha3d
When i setup undo hot key (for z brush) ctrl z, and i press the button, the reaction like i press only ctrl. For redo button (Ctrl shift z) reaction like i press only ctrl shift.
Yesterday i reinstalled wacom drivers and everything worked well but today after restart hot key started to work incorrectly.

Re: Cintiq 27hqdt EK remote hot key problem

Posted: Fri 7. Dec 2018, 09:18
by wacom5
Can you provide more details?
Operating system?
Driver version?
Zbrush Version?
Check your keyboard layout and make sure it matches the Software language as well.

Re: Cintiq 27hqdt EK remote hot key problem

Posted: Wed 19. Dec 2018, 09:43
by Pasha3d
Windows 7. This problem not only Zbrush. All presets of setup EKremote can forgets buttons.
Example - All other- preset i em change two outer key for left and right keyboard buttons. Next day after restart left button does not work. A em change right button for any button, all work good. But button on witch i assigned left key ignore all change. Reinstall drivers solve the problem until first restart. After restart random buttons can broke...

Re: Cintiq 27hqdt EK remote hot key problem

Posted: Wed 19. Dec 2018, 10:03
by wacom5
Which driver version to you have? There is a bug in the latest version that prevents the driver from loading the settings after reboot. This should be fixed through a hotfix release later this week. In the meantime, either reload the settings after each reboot, or rollback to the previous driver version.

Re: Cintiq 27hqdt EK remote hot key problem

Posted: Wed 19. Dec 2018, 10:28
by Pasha3d
6.3.32-3 thanks for the answer. I will wait for hot fix.

Re: Cintiq 27hqdt EK remote hot key problem

Posted: Fri 21. Dec 2018, 07:55
by wacom5