New drivers posted for Mac and Win, version 6.3.25. Now supporting OSX High Sierra. Windows driver 6.3.25-3 is updated to versiob 6.3.25-5 now to fix an issue with the WL Kit. Download drivers and release notes here: http://www.wacom.com/support/product-support/drivers

Note: All users seeing wavy lines using a Wacom Pro Pen 2 with Wacom MSP, Cintiq/Intuos Pro 13” or 16”, please update the tablet pen firmware to address this issue. The update is now available via the Wacom Desktop Center application on your computer.

For clicking problems with Google Chrome see:
http://www.wacom.com/en-us/support?guid ... ListPage-1

"No Device Connected" to MSP

Intuos, Intuos Pro, Bamboo, Graphire, etc.
dgartist
Posts: 3
Joined: Thu 19. Oct 2017, 20:05

"No Device Connected" to MSP

Postby dgartist » Sun 19. Nov 2017, 19:36

I use Intuos Pro and I have the same problem. It doesn't seem to be cable or USB port problem. Because it happened to me after installing ver 6.3.25-3 & 6.3.25-5. The older versions work good, but unfortunately they're not up-to-date and get crashes sometimes.

wacom4
Posts: 85
Joined: Tue 29. Nov 2016, 09:49

Re: "No Device Connected" to MSP

Postby wacom4 » Mon 27. Nov 2017, 10:38

No Device Connected for Intuos Pro can have several causes:
1) No tablet connected or recognized. Does the Intuos show a solid LED when connected to the PC? Does the behavior change when you use another USB port?
2) The driver does not recognize the tablet. Does the behavior change when you remove the preferences with the Wacom Preference File Utility?

We probably need a more in-depth troubleshooting - it might be helpful to contact us on http://www.wacom.com/support/contact-support as well.


Return to “Pen Tablets”