DRIVER UPDATE
Upgrading to Mac OS 10.14 Mojave? A new driver has been released. Check the Wacom Desktop Center for the update notice. However, a new Mac OSX security feature requires some additional changes to run the Wacom Driver correctly. Please see the instructions found on our support page here:https://www.wacom.com/en-us/support?guideTitle=Is-there-a-compatible-driver-for-Mac-OS-10.14-Mojave%3F&guideId=d4bced14-ee83-4141-a953-a2d0e39c4946


Wacom Drivers:
September 2018: New drivers released version Driver 6.3.31-4 for Windows and Driver 6.3.31-4 for Mac OSX, with various bugfixes. Download drivers and release notes here: http://www.wacom.com/support/product-support/drivers

Google Chrome - Clicking issues:
http://www.wacom.com/en-us/support?guid ... ListPage-1

Registration
Please register our products on https://www.wacom.com/register
How do I register my Wacom device?:https://www.wacom.com/en-us/support?guideTitle=How-do-I-register-my-Wacom-device%2525253F&guideId=4244ade8-634a-433c-88b4-31d83e63226c

Corrupt Wacom settings, GIMP doesn’t recognize pen?

Intuos, Intuos Pro, Bamboo, Graphire, etc.
AFWS88
Posts: 7
Joined: Thu 28. Dec 2017, 13:17

Corrupt Wacom settings, GIMP doesn’t recognize pen?

Postby AFWS88 » Thu 28. Dec 2017, 14:21

OK, got everything set up in GIMP, everything worked for a couple of days and then my pen didn’t work when I flipped it over. After many hours I realized under input devices everything related to my pen was greyed out. I figured that prolly had something to do with pen no longer working. I came across a comment online where a guy said to open up Wacom Tablet Utility and click the Remove(Reset?) button. I did that which lost all my settings I made ,but GIMP was able to recognize my pen again. I made a backup since it was working. I ended restoring my previous backup, so I could get my previous settings back. Wouldn’t you know it, GIMP wouldn’t recognize my pen again. I restored my backup that worked and my pen starting working again. I finally realized, I must have corrupt settings or something. Can somebody explain what’s going on? What do I do if I have several programs setup and GIMP does the same thing again. I wouldn’t want to reset everything cause then I would lose it all.

Return to “Pen Tablets”