DRIVER UPDATE
Upgrading to Mac OS 10.14 Mojave? A new driver has been released. Check the Wacom Desktop Center for the update notice. However, a new Mac OSX security feature requires some additional changes to run the Wacom Driver correctly. Please see the instructions found on our support page here:https://www.wacom.com/en-us/support?guideTitle=Is-there-a-compatible-driver-for-Mac-OS-10.14-Mojave%3F&guideId=d4bced14-ee83-4141-a953-a2d0e39c4946

Wacom Drivers:
September 2018: New drivers released version Driver 6.3.31-4 for Windows and Driver 6.3.31-4 for Mac OSX, with various bugfixes. Download drivers and release notes here: http://www.wacom.com/support/product-support/drivers

Error Message: "<DNL> Lorem ipsum iunctus tabula haud diutius laboris. Est mortuus. Absentis. Kaput."
Please check: viewtopic.php?f=6&t=1888

Google Chrome - Clicking issues:
http://www.wacom.com/en-us/support?guid ... ListPage-1

Registration
Please register our products on https://www.wacom.com/register
How do I register my Wacom device?:https://www.wacom.com/en-us/support?guideTitle=How-do-I-register-my-Wacom-device%2525253F&guideId=4244ade8-634a-433c-88b4-31d83e63226c

Mapping in W10 not working.

Intuos, Intuos Pro, Bamboo, Graphire, etc.
kungen
Posts: 1
Joined: Tue 7. Aug 2018, 09:24

Mapping in W10 not working.

Postby kungen » Tue 7. Aug 2018, 09:40

I've just bought the Intuos Pro M and updated all drivers and firmwares (6.3.30-6).
But I can't get the mapping of the "drawing area" to work.
Under the "Pen settings" and "Mapping"-tab, I've defined the upper left 1/4:th of the area to be used.
But nothing happens?
I still use the 100% of the tablet area.

I saw another issue, where the solution was to tamper with the DPI in Windows.
I tried this, but with no luck.

Anyone experienced this?

wacom4
Posts: 143
Joined: Tue 29. Nov 2016, 09:49

Re: Mapping in W10 not working.

Postby wacom4 » Mon 20. Aug 2018, 12:58

In general this works.
Are you on the latest Windows version and on the latest driver?
Does it change anything when you reset your driver (maybe backup first) and try the same? (https://www.wacom.com/en-gb/support?gui ... 4e5a1ecb42)


Return to “Pen Tablets”