News 20.07.2020:
Dear customer, due to cookie policies we cannot allow embedding pictures from 3rd party sites any more.
In case you want to show our support teams a picture, open a case at http://www.wacom.com/support/contact-support
Thanks for your understanding.



Wacom Customer Support page: https://support.wacom.com/

Wacom Product Resources - Drivers, Manuals, Warranty Information & Others

Mac OS 10.15 Catalina Support:
https://www.wacom.com/en-de/support?guideId=015-916

About ARM architecture-based computer support:
Check our FAQ: Does the Wacom driver support ARM architecture-based computers?

eStore Shipping
Please note that reduced UPS service might affect your region due to CoVid-19 situation. See updated details for UPS serviceshttps://www.ups.com/de/en/service-alerts.page?id=alert1

Product Registration:
Please register our products on https://www.wacom.com/register
How do I register my Wacom device?

Google Chrome Custom settings not working

Intuos, Intuos Pro, Bamboo, Graphire, etc.
harumscarum
Posts: 6
Joined: Fri 11. Jan 2019, 08:57

Google Chrome Custom settings not working

Postby harumscarum » Fri 11. Jan 2019, 09:01

any custom settings for Chrome not working with all drivers after version 6.3.30-2

please fix!

wacom5
Posts: 1243
Joined: Tue 8. Aug 2017, 14:35

Re: Google Chrome Custom settings not working

Postby wacom5 » Fri 11. Jan 2019, 09:34

Can you clarify which OS and Wacom device you are using? Cannot reproduce on Windows. All the settings I tested worked fine.
Need immediate help? Contact our Support: https://support.wacom.com

harumscarum
Posts: 6
Joined: Fri 11. Jan 2019, 08:57

Re: Google Chrome Custom settings not working

Postby harumscarum » Fri 11. Jan 2019, 21:43

PTH-660 / Clean Windows 10 (1809) 64bit / Chrome Dev

I managed to make middle click work in Chrome Dev, but it needs to be assigned globally
I'm afraid new drivers do not recognize Chrome Dev, because everything is working with 6.3.30-2 drivers

[img]https://clip2net.com/clip/m0/0f784-clip-56kb.png[/img]

wacom5
Posts: 1243
Joined: Tue 8. Aug 2017, 14:35

Re: Google Chrome Custom settings not working

Postby wacom5 » Mon 14. Jan 2019, 10:27

It works fine with standard Chrome. Did you add the App from the list or did you go to the file location and add from there? Chrome Dev should have a different .exe correct? I don't have it installed so I can't tell but I assume so.
Need immediate help? Contact our Support: https://support.wacom.com

harumscarum
Posts: 6
Joined: Fri 11. Jan 2019, 08:57

Re: Google Chrome Custom settings not working

Postby harumscarum » Mon 14. Jan 2019, 10:56

No,
there is same Chrome.exe

yes I may confirm it is work with Chrome, but still not working with the Chrome Dev which have same chrome.exe file

harumscarum
Posts: 6
Joined: Fri 11. Jan 2019, 08:57

Re: Google Chrome Custom settings not working

Postby harumscarum » Thu 24. Jan 2019, 21:30

any news about Chrome Dev support?

wacom5
Posts: 1243
Joined: Tue 8. Aug 2017, 14:35

Re: Google Chrome Custom settings not working

Postby wacom5 » Fri 25. Jan 2019, 09:30

No updates at the moment. I did manage to install Chrome Dev and was able to reproduce the issue though.
Need immediate help? Contact our Support: https://support.wacom.com

harumscarum
Posts: 6
Joined: Fri 11. Jan 2019, 08:57

Re: Google Chrome Custom settings not working

Postby harumscarum » Wed 30. Jan 2019, 08:51

did you also manage to reproduce working Chrome Dev with 6.3.30-2 drivers?
regards
Viktor

wacom5
Posts: 1243
Joined: Tue 8. Aug 2017, 14:35

Re: Google Chrome Custom settings not working

Postby wacom5 » Thu 31. Jan 2019, 08:44

I haven't had the chance to test it. The driver team will investigate the issue.
Need immediate help? Contact our Support: https://support.wacom.com

wacom5
Posts: 1243
Joined: Tue 8. Aug 2017, 14:35

Re: Google Chrome Custom settings not working

Postby wacom5 » Tue 5. Feb 2019, 08:58

The driver team has tested this and found that the issue is that Chrome is reporting itself as having a different identifier than it’s running executable name. In testing, all these versions ran as Chrome.exe but they each reported themselves differently:

Chrome (no user profile): Chrome
Chrome (user profile loaded): Chrome.UserData.Profile1
ChromeDev: ChromeDev
Chrome Canary: ChromeCanary.5RV2X7T46D37X3IPMZE4DW5O34

The driver is not coded to read this information and make a distinction. It may take a while before a solution is available.
Need immediate help? Contact our Support: https://support.wacom.com


Return to “Pen Tablets”