News 20.07.2020:
Dear customer, due to cookie policies we cannot allow embedding pictures from 3rd party sites any more.
In case you want to show our support teams a picture, open a case at http://www.wacom.com/support/contact-support
Thanks for your understanding.



Wacom Customer Support page: https://support.wacom.com/

Wacom Product Resources - Drivers, Manuals, Warranty Information & Others

Mac OS 10.15 Catalina Support:
https://www.wacom.com/en-de/support?guideId=015-916

Mac OS 10.15.4 Update:
What does the Mac OS warning message “Legacy System Extension” mean and why am I seeing it?

eStore Shipping
Please note that reduced UPS service might affect your region due to CoVid-19 situation. See updated details for UPS serviceshttps://www.ups.com/de/en/service-alerts.page?id=alert1

Product Registration:
Please register our products on https://www.wacom.com/register
How do I register my Wacom device?

Tablet changing active aria in Illustrator

Intuos, Intuos Pro, Bamboo, Graphire, etc.
Desnervt
Posts: 2
Joined: Mon 26. Aug 2019, 13:34

Tablet changing active aria in Illustrator

Postby Desnervt » Mon 26. Aug 2019, 13:55

Got a new problem since today. It worked before, but now I am only p...ed off, because I can not work as I should.

If I start Adobe Illustrator CS4 (WINDOWS 7), my Intous 2 is changing the active area.

If I had "monitor 1" before as settings, I can move less then 50% of the Illustrator window in horisontal way before the tablett comes to an end and in vertical direction I get about 2/3 of heights.


If I change settings to "all", I get about 80-90% of horisontal area and still about the same 2/3 heights of the illustrator window covered.

If I use other programms it looks fine, on Photoshop can I work as normal.

This happens if I have only "all applications" as settings as it happens if I create an extra setting for Illustrator, no difference.

As I change to illustrator as active window, the area is changed and my tablett "shrinkes" to a tablett that has not enough area to cover the whole Illustrator window.

Need quick help, have to do a jobb and this is more then just a small hurt in the bu... as the customer is not so patient to wait :-(


Thnx

Desnervt
Posts: 2
Joined: Mon 26. Aug 2019, 13:34

Re: Tablet changing active aria in Illustrator

Postby Desnervt » Sun 29. Sep 2019, 12:22

nobody?

wacom4
Posts: 167
Joined: Tue 29. Nov 2016, 09:49

Re: Tablet changing active aria in Illustrator

Postby wacom4 » Mon 30. Sep 2019, 14:10

Have you tried to remove all settings for all users with the Wacom Preference File Utility?


Return to “Pen Tablets”