Page 1 of 1

Trying to use Intuous 3 with Lightroom

Posted: Wed 29. Jan 2020, 22:29
by QuantumTurbo
I have had my intous 3 connected to desktop before for use with Lightroom. Now that PC is on the blink I'm trying to use my laptop connected to my external monitor but when I try and drag a slider nothing happens. I can click the slider to zero it but not drag it. Any ideas?

Re: Trying to use Intuous 3 with Lightroom

Posted: Thu 30. Jan 2020, 10:07
by wacom5
Hi, welcome to the forum.
Would be helpful if you could tell us the operating system you are using and which version of Lightroom.
Also, it's probably a good idea to check here first.

On a side note, the Intuos 3 is no longer supported so we won't be able to fix any driver bugs you may find. The last driver to support the Intuos 3 is from 2015.

Re: Trying to use Intuous 3 with Lightroom

Posted: Thu 30. Jan 2020, 12:25
by QuantumTurbo
Lightroom Classic and Windows 7 (soon to be 10)
Thanks

Re: Trying to use Intuous 3 with Lightroom

Posted: Mon 3. Feb 2020, 09:19
by wacom5

Re: Trying to use Intuous 3 with Lightroom

Posted: Tue 4. Feb 2020, 12:51
by QuantumTurbo
Thanks Wacom5 it was the use windows link button that cured it. Hurrah for forums!
J