Wacom Customer Support page: https://support.wacom.com/

Wacom Product Resources - Drivers, Manuals, Warranty Information & Others

Product Registration:
Please register our products on https://www.wacom.com/register
How do I register my Wacom device?

About ARM architecture-based computer support:
Check our FAQ: Does the Wacom driver support ARM architecture-based computers?

Display toggle command does not work

Intuos, Intuos Pro, Bamboo, Graphire, etc.
artfabrique
Posts: 1
Joined: Tue 14. Jul 2020, 08:27

Display toggle command does not work

Postby artfabrique » Tue 14. Jul 2020, 08:33

I have to click Display toggle twice to toggle. My primary monitor is Monitor 2.
1. Click DT > switched to Monitor 1
2. Click DT > switched to Monitor 2
3. Click DT > NOTHING HAPPENES
4. Click DT > switched to Monitor 1

wacom5
Posts: 1344
Joined: Tue 8. Aug 2017, 14:35

Re: Display toggle command does not work

Postby wacom5 » Wed 15. Jul 2020, 08:00

Hi,
Can you tell us which Operating system, Tablet and Wacom tablet driver version you are using?
Need immediate help? Contact our Support: https://support.wacom.com

janvanveldhuizen
Posts: 1
Joined: Wed 20. Jan 2021, 20:38

Re: Display toggle command does not work

Postby janvanveldhuizen » Wed 20. Jan 2021, 20:50

Hi there,

Has this issue ever been solved? I have the same thing with my Intuos BT S.
I am running Windows 10 20H2
Driver version 6.3.41-1

Other thing that might give you a clue: it sees my two monitors, but the Toggle Display tab does not become visible:

wacom5
Posts: 1344
Joined: Tue 8. Aug 2017, 14:35

Re: Display toggle command does not work

Postby wacom5 » Fri 22. Jan 2021, 09:19

The Display Toggle tab where you can make adjustments will only appear for the Intuos Pro line. With each trigger, Display Toggle will always cycle through:
  • Display 1 + Display 2
  • Display 1
  • Display 2
  • Display 1 + Display 2
  • Display 1
  • etc.
Need immediate help? Contact our Support: https://support.wacom.com


Return to “Pen Tablets”