Wacom Customer Support page: https://support.wacom.com/

Product Registration:
Please register our products on https://www.wacom.com/register
How do I register my Wacom device?

Drawing software:
If you are not able to register, please use the trial version of the software below and try to register again at a later date.

Wacom Drivers:
December 2018: New driver released for Windows (6.3.32-4) and Mac (6.3.32-3). Download drivers and release notes here: http://www.wacom.com/support/product-support/drivers

Windows 10 Fall 2018 Update:
Updating to the newest Windows 10 Fall update? Wacom has identified a few issues within the latest update. Pan/Scroll is not working correctly in some applications. Also, Modifier Clicks do not work when assigned to pen buttons or ExpressKeys, see the screenshot below. The Wacom driver team has submitted a bug report with Microsoft for these issues and will continue to work with them until it is fixed. More information can be found here: here

Mac OS 10.14 Mojave:
Upgrading to Mac OS 10.14 Mojave? A new Mac OSX security feature requires some additional changes to run the Wacom Driver correctly. Please see the instructions found on our support page here. Also, If you have any issues, please try a clean driver install. Follow the steps here.

[SOLVED] [macOS] [MSP13] Touch input on wrong screen

Cintiq Companion, Cintiq Companion Hybrid, Cintiq Companion 2 and MobileStudio Pro
iDarbert
Posts: 1
Joined: Mon 23. Jan 2017, 03:16

[SOLVED] [macOS] [MSP13] Touch input on wrong screen

Postby iDarbert » Fri 3. Mar 2017, 20:10

I got my MSP 13 hooked up to my iMac via the Wacom Link, eveything worked fine at first but now for some unexplainable reason whenever I touch something on the MSP's screen the cursor moves on my iMac's display instead.

Why is this happening? I had the sane issue with the Companion 2 but I never used it enough in Cintiq mode to really care but now that I plan to use it I would like to know how to fix this because I rely on touch gestures to work.

EDIT: Actually the fix ended up being very simple... all I needed to do was unplug the USB cable from the Wacom Link and plug it back in.

Return to “Pen Computers”