Wacom Customer Support page: https://support.wacom.com/

Product Registration:
Please register our products on https://www.wacom.com/register
How do I register my Wacom device?

Drawing software:
If you are not able to register, please use the trial version of the software below and try to register again at a later date.
Wacom Drivers:
March 2018: New driver released for Windows (6.3.33-3) and Mac (6.3.33-5). Download drivers and release notes here: http://www.wacom.com/support/product-support/drivers

Touch not working correctly after Driver 6.3.33-5 update for Mac:
http://forum.wacom.eu/viewtopic.php?f=11&t=2581

Mac OS 10.14 Mojave:
Upgrading to Mac OS 10.14 Mojave? A new Mac OSX security feature requires some additional changes to run the Wacom Driver correctly. Please see the instructions found on our support page here. Also, If you have any issues, please try a clean driver install. Follow the steps here.

mobilestudio 13: no device connected

Cintiq Companion, Cintiq Companion Hybrid, Cintiq Companion 2 and MobileStudio Pro
timecore
Posts: 16
Joined: Sat 2. Dec 2017, 09:20

Re: mobilestudio 13: no device connected

Postby timecore » Sun 3. Dec 2017, 07:33

I also have the same problem on MSP 16.
I tried reinstalling the drivers but it does not work.
How to reset the device to factory defaults?
I bought it from 2 days and at the first start everything worked correctly. once updated the drivers no longer worked.
possible that there is no solution for such an expensive product.

RadicalWall
Posts: 2
Joined: Sun 3. Dec 2017, 14:39

Re: mobilestudio 13: no device connected

Postby RadicalWall » Sun 3. Dec 2017, 14:41

Having the same problem. Had the MSP for less than 12 hours. Worked at first, updated the firmware and windows 10 and now it says no device connected. Did a full reset and it still doesn't work.

foxxxy
Posts: 2
Joined: Thu 30. Nov 2017, 21:45

Re: mobilestudio 13: no device connected

Postby foxxxy » Sun 3. Dec 2017, 18:56

@wacom4 It didn't help, I tried multiple reboots and drivers installations also with tablet disconnected during installation, nothing helped. I loaded a backup of old system with old version of drivers and it's working fine, but that's not a real solution I guess.


Return to “Pen Computers”