Wacom Customer Support page: https://support.wacom.com/

Product Registration:
Please register our products on https://www.wacom.com/register
How do I register my Wacom device?

Drawing software:
If you are not able to register, please use the trial version of the software below and try to register again at a later date.
Wacom Drivers:
March 2018: New driver released for Windows (6.3.33-3) and Mac (6.3.33-5). Download drivers and release notes here: http://www.wacom.com/support/product-support/drivers

Touch not working correctly after Driver 6.3.33-5 update for Mac:
http://forum.wacom.eu/viewtopic.php?f=11&t=2581

Mac OS 10.14 Mojave:
Upgrading to Mac OS 10.14 Mojave? A new Mac OSX security feature requires some additional changes to run the Wacom Driver correctly. Please see the instructions found on our support page here. Also, If you have any issues, please try a clean driver install. Follow the steps here.

European Warehouse Inventory:
The European team will be doing inventory from the 27th to the 29th of March. This means that short delays will repairs, order shipping and refunds will occur. We expect to get back to normal schedule on the 1st of April.

Mail server of this forum configured incorrectly

Inkspace, Marketplace, Bamboo Paper, sign pro PDF, etc
CertainUser1
Posts: 3
Joined: Mon 19. Mar 2018, 21:01

Mail server of this forum configured incorrectly

Postby CertainUser1 » Wed 13. Jun 2018, 08:17

Hello Wacom Forum Admins,

when I first tried to register for this forum, I was puzzled as to why the registration mails did not arrive. I had to use a very old mail address I still had from my university to get the registration working.

After some investigating, I found out that the mail server this forum uses is configured incorrectly:

Code: Select all

HELO: php-live.wacom.eu
Hostname: ec2-176-34-231-61.eu-west-1.compute.amazonaws.com


HELO and hostname differ, and this is regarded by many mail servers as a sign of spam emails.

So my advice to the admins of this forum is to correct this.

Also, I noticed that this forum does not use https, which seems a strangely outdated choice in 2018. Maybe you want to correct this as well, while you are at it.

Best regards!

Return to “Apps and Services”